Päiväkoti- ja koulukuvaukset edullisesti ilman järjestelypalkkiota

24.8.2021

Päiväkoti- ja koulukuvat Porvoossa alle 11 eurolla, tiesitkö? Olemme jo vuodesta 2015 kilpailuttaneet koulukuvauksen porvoolaisiin kouluihin.

Vuoden 2021 sopimushinnat kouluille ovat seuraavat: luokkakuva 2,95€, kaverikuva 0,60€, muotokuva-arkki 1,60€ sekä tarrakuva-arkki 2,05€. 

Sopimuksemme ei mahdollista OPH:n ohjeen mukaan järjestelypalkkiota koululle tai muulle kuvauksen järjestävälle taholle, jolloin hinnat ovat takuulla edullisimmat. Näin kaikki sopimuksen parissa olevat porvoolaiset koulut - ja ennen kaikkea kodit - ovat yhtäläisessä asemassa.

Edulliset hinnat mahdollistavat tärkeiden hetkien tallettamisen osana luokkayhteisöä.

Tänä vuonna sopimus on tehty kahdeksi vuodeksi myös porvoolaisten päiväkotien saataville, hinnat myös varsin edulliset. Kuvaajana toimii Studio Lindell. Porvoossa mukana ovat mm. Tolkkinen, Hinthaara, Jokilaakso, Peippo, Ilola ja Kulloo.

Kysythän halutessasi omasta koulustasi tai päiväkodistasi sopimuksesta, tai jos haluatte mukaan sopimukseen, olethan yhteydessä POFFin puolesta kuvaussopimuksia koordinoivaan Susann Träskeliniin, trasksu@gmail.com. Kuvaussopimukseen on mahdollista liittyä syyslukukauden ajan.