Vuoden yhteistyöntekijä

Haussa kouluyhteisön vuoden yhteistyöntekijä Porvoossa! Ehdota kollegaasi ja tule itsekin palkituksi

Onko juuri Sinun työkaverisi yhteistyön rakentaja sekä koulun sisällä että suhteessa koteihin? Myönteinen, toista arvostava ja niin oppilaan, työkaverin kuin huoltajankin yksilöllisesti kohtaava?

Onko hänen työnsä tavoitteellisen osallistavaa, läpinäkyvyyttä edistävää ja kodeille aktiivisia vaikutusmahdollisuuksia luovaa? Lapselle ja nuorelle lämpöä ja ymmärrystä osoittavaa?

Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf (POFF) etsii vuoden yhteistyöntekijää Porvoossa.

- Poikkeukselliset ajat ovat korostaneet sitä, miten tärkeää on kodin ja koulun toimiva yhteistyö lasten ja nuorten hyväksi. Etsimmekin nyt porvoolaisista kouluista henkilöä, joka on omaksunut yhteistyöntekijän roolin ja ollut valmis vaikeinakin aikoina toimimaan ratkaisuja etsien ja yhteistä ymmärrystä lisäten, painottaa Porvoon vanhempainyhdistysten puheenjohtaja Marika Salomaa.

Kun haluat kiittää kollegaasi – opettajaa, koulunkäynninohjaajaa, oppilashuollon henkilöstöä tai muuta koulun henkilökuntaa – hyvästä kodin ja koulun yhteistyöstä, teethän ehdotuksen.

Vinkkaa omasta tai tutusta porvoolaisesta koulusta; opettajaa tai koulunkäynninohjaajaa, oppilashuoltoa, ruoka- tai tilapalveluiden toimijaa tai vaikkapa rehtoria.

Tee ehdotus hyvin perustein 19.5.2021 mennessä porvoonvanhemmat@gmail.com. Mainitse viestissäsi ehdotettavan henkilön nimi ja koulu, perusteet sekä ehdottaja.

Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf (POFF) palkitsee ehdotusten pohjalta vuoden yhteistyöntekijän 150€ lahjakortilla vanhan Porvoon liikkeisiin. Koska hyvällä on tapana kiertää, huomioidaan luonnollisesti myös ehdotuksen tekijä.

Kaikkia Porvoon kouluja edustava vanhempainyhdistys POFF haluaa toimia sen eteen, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi koulussa turvallinen ja hyvä olla. Siksi yhdistyksen vuoden 2021 painotus on yhteisöllisyyden vahvistaminen, kaveritaitojen huomioiminen ja kiusaamisen vastainen työ.

-  Vuoden yhteistyöntekijän palkitseminen on osa yhteisöllisyyden teemavuottamme. Tarkoituksena on havahduttaa miettimään meistä jokaisen vastuuta ja myös mahdollisuutta vaikuttaa ja tukea, kertoo Salomaa.

Teemavuosi kulkee aihetunnistein #olettärkeä #äläoletörkeä #duärviktig.

(6.5.2021)