Vaikuttamista. Verkostoitumista. Vertaistukea.

Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf (POFF) on koulurajat ylittävä kuntakohtainen vanhempainyhdistys.

Olemme kunnan yhteistyökumppani kodin ja koulun yhteistyössä edistäen vanhempien mielipiteiden esiin tuomista koulutusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä, vahvistaen kodin ja koulun yhteistyötä sekä edistäen kasvatusyhteistyötä, yhteisöllisyyttä ja lasten hyvinvointia.

Olemme vuorovaikutteinen, vaikuttava ja osallistuva. Viestimme aktiivisesti opetukseen ja kasvatukseen liittyvistä asioista erityisesti Porvoossa, edistämme porvoolaisten vanhempainyhdistysten yhteistyötä, käymme avointa keskustelua koulutus- ja sivistysjohdon, muiden viranomaisten ja kunnallisten päättäjien kanssa, teemme esityksiä näkemiemme uudistusten eteenpäin viemiseksi ja osallistumme lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen toiminta-alueella.

Lähtökohtamme on rakentava. Uskomme yhteistyön voimaan.

Marika Salomaa (puheenjohtaja), salomaa.marika@gmail.com
050 461 9320, Keskuskoulun vanhempainyhdistys

Anne Tukiainen (varapuheenjohtaja)
Katja Sarmia (sihteeri), Albert Edelfeltin koulun vanhempainyhdistys
Susann Träskelin (rahastonhoitaja), Hem och Skola för Lyceiparkens skola rf
Harri Anttila (jäsenyhdistysvastaava), Keskuskoulun vanhempainyhdistys
Emilia Mäntylä, Tolkkisten koulun vanhempainyhdistys

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ja nuorten hyvinvoinnista sekä koulutukseen liittyvistä asioista Porvoossa.

Porvoon vanhempainyhdistykset ry, Föräldraföreningar i Borgå rf, POFF
porvoonvanhemmat@gmail.com