Kaveritaitopolku ystävänpäiväviikolla

Porvoon vanhempainyhdistykset ry ja Keskuskoulun vanhempainyhdistys toteuttavat yhteisen kaveritaitopolun Keskuskoulun tuntumaan ystävänpäiväviikolle maanantaista 8.2.2021 alkaen.  

Radalla on erilaisia kaveritaitoihin ja toisen huomioon ottamiseen liittyviä tehtäviä, joihin voi vastata niin lapsiryhmänä kuin vanhemman kanssa kiertäessä. Tehtävien kieli on suomi. 

Rasteja on yhteensä kuusi, joista ensimmäinen lähtee Keskuskoululta (sijoitettu koulun aitaan Edelfeltin Bulevardin puolelle) ja viimeinen päätyy jääkiekkokaukalon reunalle. 

Rastilta toiselle kuljetaan valokuvasuunnistuksena ja kohteet ovat helppoja tunnistaa. 

1) Keskuskoulu
2) Linnajoen koulu
3) Urheiluhalli
4) Joonaanmäen kiipeilytelineet 
5) Uimahalli
6) Jääkiekkokaukalo

Luokka/eskariryhmittäin osallistuneiden porvoolaisten kesken arvotaan lahjakortteja Mikrokulmaan, josta on mahdollisuus noutaa vaikkapa luokkaa ilahduttavia pelejä tai kirjoja. Koulu/eskariryhmittäin kiertäneitä pyydetään laittamaan tieto radan kiertämisestä 14.2. mennessä porvoonvanhemmat@gmail.com, joka vahvistaa osallistumisen arvontaan. 

Perheille arvomme lahjakortteja paikalliseen askarteluliikkeeseen, Paperipilveen. Paikallisuutta erityisesti tässä ajassa tukien.