Ajankohtaista

Vuoden odotetuin kevätlukukauden päätösarvonta: Kakut ja kukat

Jälleen on VUODEN suosituimman, odotetuimman ja makeimman ARVONNAN AIKA, kun jo neljättä kevättä juhlitaan lukuvuoden päättäviä lapsia ja nuoria kakuin ja kukin. Kevään kunniaksi arvomme: - 6…

Haemme jälleen vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisissa kouluissa

Porvoon kuntakohtainen vanhempainyhdistys (POFF) etsii jälleen vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisista kouluyhteisöistä. Kollegoita pyydetään tekemään ehdotuksia työkavereistaan 14.5.2023 mennessä.

Tervetuloa vuosikokoukseemme 29.3.2023

Tervetuloa Porvoon vanhempainyhdistykset ry:n (POFFin) vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään ke 29.3.2023 klo 18.00.

Keskusteluilta lasten ja nuorten hyvinvoinnista 16.3.

Oppilashuollosta opiskeluhuoltoon ja opiskeluhuoltosuunnitelmaan / Mistä on kyse kunnan, koulun ja hyvinvointialueen näkökulmasta? Mistä on kyse kodin näkökulmasta? Ennaltaehkäisevä yhteistyö Kouluun sitoutuminen ja poissaolot Kiusaamisen ehkäisy

Kokataan yhdessä 22.3. ja 23.3.

Järjestämme yhdessä Careerian ja opiskelijoiden kanssa kaksi samansisältöistä iltapäivää, joihin vanhempi ja lapsi/nuori voi tulla valmistamaan maittavia reseptejä yhdessä.

Mitä vanhemman tulisi tietää somesta? Tilaisuus 27.9.

Tästä keskustellaan tiistaina 27.9. kaikille avoimessa vanhempainillassa, jonka pääpuhujana on toimittaja ja tietokirjailija Aino-Mari Tuuri sekä Sua varten somessa -hanke, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja 8–21-vuotiaille.

Porvoossa kävellään jälleen kiusaamattomuuden puolesta

Porvoossa kävellään jälleen kiusaamattomuuden puolesta. Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf (POFF) koordinoima päätapahtuma on ke 31.8., jolloin tervehdyksensä tuo myös Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones.

Miten keskustella lapsen ja nuoren kanssa seksuaalisesta häirinnästä?

Miten keskustella lapsen ja nuoren kanssa seksuaalisesta häirinnästä? Ilta vanhemmille sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville maanantaina 9.5.2022 klo 18- Porvoon vanhempainyhdistykset ry

Kannanotto: Painotetun opetuksen koulu lähikouluksi

Kun lapsi /nuori valitaan painotettuun opetukseen, hänen lähikoulukseen tulisi määrittää kyseistä painotettua opetusta tarjoava koulu. Näin painotettuun opetukseen olisi aidosti mahdollista hakeutua kaikkialta Porvoosta.

Kouluterveyskyselytulosten avoin keskustelutilaisuus 3.3.2022

Kouluterveyskyselyn kuntakohtaisia tuloksia (vuosiluokat 1–9) käsitellään kaikille avoimessa Teams-tilaisuudessa torstaina 3. maaliskuuta 2022 klo 18.

Haemme jälleen Vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisista kouluista

POFF etsii toistamiseen vuoden yhteistyöntekijää Porvoossa. Tee ehdotus hyvin perustein 31.3.2022 mennessä

Tervetuloa vuosikokoukseemme 9.3.2022 klo 18

Tervetuloa Porvoon vanhempainyhdistykset ry:n (POFFin) vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään ke 9.3.2022 klo 18.00 etänä Teamsin välityksellä.

Pelastakaa Lapset ry:ltä Vuoden lapsiystävällinen teko-tunnustus

Porvoon Pelastakaa lapset ry huomioi meidät Vuoden lapsiystävällinen teko-tunnustuksella. Porvoon Pelastakaa lasten hallitus huomioi tunnustusta myöntäessään erityisesti yhdistyksen aktiivisen roolin…

POFFin puheenjohtaja Marika Salomaa jatkokaudelle Suomen Vanhempainliiton johtokuntaan

Suomen Vanhempainliiton liittokokous on valinnut liiton johtokunnalle jäsenet kaudelle 2022–2023. POFFin puheenjohtaja Marika Salomaa jatkaa valinnan myötä johtokunnassa seuraavan kaksivuotiskauden.

Ketä haluat kiittää? Vem vill du tacka?

Ketä haluat kiittää? Kuka on ollut merkittävä tuki arjen sujuvuudessa tai kodin ja koulun yhteistyössä? Opettaja, joka on mahdollistanut turvallisen kouluvuoden alkamisen? Lapsen kaverin vanhempi,…

Koulutusjohdolle valtakunnallista tunnustusta

Porvoon kaupungin koulutusjohtajat Jari Kettunen ja Rikard Lindström ovat saaneet Suomen Vanhempainliiton myöntämän kunniakirjan tunnustuksena kodin ja koulun yhteistyön edistämisestä.

Lapset ja nuoret verkossa-koulutuskokonaisuus 23.9. ja 5.10.

Keskustellaanko teillä lapsen ja nuoren pelaamisen haitoista? Entä ruutuajan ja arjen tasapainosta? Miten netti tukee yhteisöllisyyttä – vai jättääkö se ulkopuolelle? Järjestämme yhdessä Huhtisen…

Read Hour 2021 - porvoolaisille kouluille lukuintoa ja pelejä

Tänä vuonna porvoolaiset koulut ovat saaneet Porvoon vanhempainyhdistyksen (POFF), kirjaston ja kaupungin lukuhankkeiden yhteisen haasteen osallistua Read Houriin. POFF arpoo lukutuntia viettävien koulujen kesken pelejä.

Kiusaamattomuuskävely Porvoossa 30.8.-5.9.2021 - haastamme Sinutkin!

Porvoon vanhempainyhdistykset ry on haastanut porvoolaiset koulut ja vanhempainyhdistykset kävelemään kiusaamattomuuden puolesta. Nyt haluamme haastaa myös juuri Sinut.

Päiväkoti- ja koulukuvaukset edullisesti ilman järjestelypalkkiota

Päiväkoti- ja koulukuvat Porvoossa alle 11 eurolla, tiesitkö? Olemme jo vuodesta 2015 kilpailuttaneet koulukuvauksen porvoolaisiin kouluihin.