Ajankohtaista

Kouluyhteisö: Kuka työkavereistasi on vuoden yhteistyöntekijä 2024?

Porvoon kuntakohtainen vanhempainyhdistys (POFF) etsii jälleen vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisista kouluyhteisöistä. Kollegoita pyydetään tekemään ehdotuksia työkavereistaan 30.5.2024 mennessä.…

Perheiden lukuhaaste

Porvoon lukutaitomessujen yhteydessä Porvoon vanhempainyhdistykset ry lanseerasi Perheiden lukuhaasteen. Perhe sopii yhdessä pelaavatko haastetta suorittaessaan bingoa vai tavoittelevatko kaikkien…

Maria Sundgren palkittiin vuoden varhaiskasvatuksen yhteistyöntekijänä

Vuoden yhteistyöntekijänä varhaiskasvatuksessa palkittiin Maria Sundgren. Kunniamaininnan saivat päiväkodinjohtaja Marjukka Taos Gammelbackan päiväkodista ja lastentarhanopettaja Eija Vainio Puistopäiväkodista.

Puheenjohtajamme Marika Salomaa Suomen Vanhempainliiton puheenjohtajaksi

Vanhempainliiton johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Marika Salomaa Porvoosta. Marika on toiminut myös yhdistyksemme Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf puheenjohtajana vuodesta 2019 ja jatkaa tehtävässään.

Haussa varhaiskasvatuksen vuoden yhteistyöntekijä Porvoossa!

Etsimme ensimmäistä kertaa vuoden yhteistyöntekijää varhaiskasvatuksen sektorilta Porvoossa. Tee ehdotus hyvin perustein marraskuun loppuun, 30.11. mennessä porvoonvanhemmat@gmail.com.

Miten porvoolaiset lapset ja nuoret voivat? Kouluterveyskyselyn tulokset 2023 - avoin keskustelutilaisuus Porvoossa 21.11.

Vanhemmille, yhdistyksille ja päättäjille järjestetään avoin keskustelutilaisuus tiistaina 21. marraskuuta klo 17.30–20 Lyceiparkens Skolanin ruokasalissa (Piispankatu 3–4). Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. 

Tilaisuus 26.9. Mitä meidän aikuisten tulee tietää lasten ja nuorten päihteiden käytöstä Porvoossa juuri nyt?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan lasten ja nuorten päihteiden käytöstä ammattilaisten kanssa. Miten päihteet meillä näkyvät ja millaista arki on porvoolaisten lasten ja nuorten kanssa työskentelevien…

Vuoden odotetuin kevätlukukauden päätösarvonta: Kakut ja kukat

Jälleen on VUODEN suosituimman, odotetuimman ja makeimman ARVONNAN AIKA, kun jo neljättä kevättä juhlitaan lukuvuoden päättäviä lapsia ja nuoria kakuin ja kukin. Kevään kunniaksi arvomme: - 6…

Haemme jälleen vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisissa kouluissa

Porvoon kuntakohtainen vanhempainyhdistys (POFF) etsii jälleen vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisista kouluyhteisöistä. Kollegoita pyydetään tekemään ehdotuksia työkavereistaan 14.5.2023 mennessä.

Tervetuloa vuosikokoukseemme 29.3.2023

Tervetuloa Porvoon vanhempainyhdistykset ry:n (POFFin) vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään ke 29.3.2023 klo 18.00.

Keskusteluilta lasten ja nuorten hyvinvoinnista 16.3.

Oppilashuollosta opiskeluhuoltoon ja opiskeluhuoltosuunnitelmaan / Mistä on kyse kunnan, koulun ja hyvinvointialueen näkökulmasta? Mistä on kyse kodin näkökulmasta? Ennaltaehkäisevä yhteistyö Kouluun sitoutuminen ja poissaolot Kiusaamisen ehkäisy

Kokataan yhdessä 22.3. ja 23.3.

Järjestämme yhdessä Careerian ja opiskelijoiden kanssa kaksi samansisältöistä iltapäivää, joihin vanhempi ja lapsi/nuori voi tulla valmistamaan maittavia reseptejä yhdessä.

Mitä vanhemman tulisi tietää somesta? Tilaisuus 27.9.

Tästä keskustellaan tiistaina 27.9. kaikille avoimessa vanhempainillassa, jonka pääpuhujana on toimittaja ja tietokirjailija Aino-Mari Tuuri sekä Sua varten somessa -hanke, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja 8–21-vuotiaille.

Porvoossa kävellään jälleen kiusaamattomuuden puolesta

Porvoossa kävellään jälleen kiusaamattomuuden puolesta. Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf (POFF) koordinoima päätapahtuma on ke 31.8., jolloin tervehdyksensä tuo myös Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones.

Miten keskustella lapsen ja nuoren kanssa seksuaalisesta häirinnästä?

Miten keskustella lapsen ja nuoren kanssa seksuaalisesta häirinnästä? Ilta vanhemmille sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville maanantaina 9.5.2022 klo 18- Porvoon vanhempainyhdistykset ry

Kannanotto: Painotetun opetuksen koulu lähikouluksi

Kun lapsi /nuori valitaan painotettuun opetukseen, hänen lähikoulukseen tulisi määrittää kyseistä painotettua opetusta tarjoava koulu. Näin painotettuun opetukseen olisi aidosti mahdollista hakeutua kaikkialta Porvoosta.

Kouluterveyskyselytulosten avoin keskustelutilaisuus 3.3.2022

Kouluterveyskyselyn kuntakohtaisia tuloksia (vuosiluokat 1–9) käsitellään kaikille avoimessa Teams-tilaisuudessa torstaina 3. maaliskuuta 2022 klo 18.

Haemme jälleen Vuoden yhteistyöntekijää porvoolaisista kouluista

POFF etsii toistamiseen vuoden yhteistyöntekijää Porvoossa. Tee ehdotus hyvin perustein 31.3.2022 mennessä

Tervetuloa vuosikokoukseemme 9.3.2022 klo 18

Tervetuloa Porvoon vanhempainyhdistykset ry:n (POFFin) vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään ke 9.3.2022 klo 18.00 etänä Teamsin välityksellä.

Pelastakaa Lapset ry:ltä Vuoden lapsiystävällinen teko-tunnustus

Porvoon Pelastakaa lapset ry huomioi meidät Vuoden lapsiystävällinen teko-tunnustuksella. Porvoon Pelastakaa lasten hallitus huomioi tunnustusta myöntäessään erityisesti yhdistyksen aktiivisen roolin…