Kouluterveyskyselytulosten avoin keskustelutilaisuus 3.3.2022

15.2.2022

Miten lapsesi voi? Haluatko tietää, miten hän kokee koulu- ja lähiympäristönsä, osallisuutensa ja kaverisuhteensa? Millaisia ovat porvoolaisten lasten koulunkäyntiin vaikuttavat arkitottumukset kuten aamupalat, riittävä uni ja netin käyttö? Miten me voisimme vanhempina tukea heidän hyvinvointiaan? 

Järjestämme yhdessä THL:n ja kaupungin koulutuspalvelujen kanssa Teams-tilaisuuden, jossa käsitellään kouluterveyskyselyn tuloksia. Kuntakohtaisia tuloksia (vuosiluokat 1–9) käsitellään kaikille avoimessa Teams-tilaisuudessa torstaina 3. maaliskuuta 2022 klo 18. Tilaisuus on pääosin suomenkielinen, mutta kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi.

Tilaisuudessa tuloksia avaa THL:n kouluterveyskyselystä vastaava tutkija, kehittämispäällikkö Jenni Helenius.  Lisäksi kaupungin puolesta ovat omilla kommenttipuheenvuoroillaan mukana sivistysjohtaja Sari Gustafsson, koulutusjohtajat Jari Kettunen ja Rikard Lindström sekä oppilastuen ja hyvinvoinnin rehtori Anne Smolander ja lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevien palveluiden palvelupäällikkö Eliisa Roine.

POFF on puhunut viime vuodet toistuvasti tarpeesta kouluterveyskyselyn tulosten avaamiseen kodeille ja lapsille sekä tuloksista käytävään yhteiseen keskusteluun. 

Linkki tilaisuuteen: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä