Yhdessä jouluiloa ikäihmisille Porvoossa?

15.11.2020

Yhdessä onnellisen vanhuuden puolesta joulun alla? Mummot ja vaarit eri puolilla Porvoota ovat yhä yksinäisempiä koronaepidemian rajoittaessa vierailuja.

Tuodaan iloa yhdessä ja muistetaan heitä joulukortein - lapsilta, nuorilta ja lapsiperheiltä ikäihmisille. Piirretään ja askarrellaan.

Haastamme mukaan kaikki porvoolaiset perheet, koulut ja päiväkodit, sillä tiedämme, että taitavimmat taiteilijat ovat kanssanne. Toteutamme joulukorttihaasteen yhdessä Porvoon kaupungin ja vapaaehtoisorganisaatio Siskojen ja Simojen kanssa.

Joulukortteja on mahdollista lähettää kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille 16.11.–11.12.2020 osoitteella: ”Jouluposti”, Porvoon kaupunki/Omenamäen palvelukeskus, Tulliportinkatu 4, 06100 Porvoo. Terveisensä voi käydä myös pudottamassa palvelukeskuksen pääoven kohdalla olevaan postilaatikkoon.

Huom. koulut ja päiväkodit, postia on mahdollista toimittaa myös sisäpostissa, jolloin osoite on Jouluposti/ Omenamäen palvelukeskus. Jos koulu/ päiväkoti haluaa toimittaa postinsa itse Omenamäkeen, on asiasta mahdollista sopia Omenamäen toimistosihteerin kanssa.

Välitetään yhdessä, ja opetetaan se myös lapsillemme.

#kosketakortilla #joulupostia