Tervetuloa vuosikokoukseemme 9.3.2022 klo 18

12.2.2022

Tervetuloa Porvoon vanhempainyhdistykset ry:n (POFFin) vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään ke 9.3.2022 klo 18.00 etänä Teamsin välityksellä. Koronaepidemian vuoksi toivomme osallistumista vain Teamsin välityksellä:  Liity kokoukseen napsauttamalla tästä sekä ilmoittautumista mielellään 8.3.2022 mennessä osoitteeseen porvoonvanhemmat@gmail.com.

Asialistalla sääntöjen mukaiset asiat kuten uuden hallituksen valinta. Toivomme, että kerrotte hallitustyöskentelyn mahdollisuudesta myös omissa yhdistyksissänne - hallitusedustajan ei tarvitse olla oman koulun vy:n pj tms.

Toiminnan painopisteemme myös vuodelle 2022 ovat yhteisöllisyys ja kiusaamattomuus - ja sen puolesta me teemme koulukohtaisissa yhdistyksissäkin jatkuvasti hyvää työtä.

Tänä vuonna toimintasuunnitelmassamme ovat mm. kaikille avoin kouluterveyskyselyn tuloksia kuntatasolla avaava tilaisuus yhdessä kaupungin koulutuspalvelujen kanssa 3.3.2022, viime syksynäkin tuhansia porvoolaisia koonnut kiusaamattomuuskävely elo-syyskuussa 2022, lasten unelmia-taidenäyttely, kouluvuotensa päättävien muistaminen kakuin ja kukin sekä ylioppilaiden huomioiminen valkoisin lakein ja paljon muuta - tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä. 

Meidän lähtökohtamme on rakentava. Uskomme yhteistyön voimaan. #olettärkeä #duärviktig 

Tutustu vuosikokousaineistoon ja -kutsuun: 
https://www.porvoonvanhempainyhdistykset.fi/yhdistys/vuosikokousaineisto-2022/