Tulevaisuuden unelmia kevään ylioppilailta

17.3.2021

Meistä jokaisella on unelmia. Mitä sinun unelmasi ovat, tämän kevään ylioppilas? Kerro ja voita ylioppilaslakki.

Tänäkin keväänä ylioppilaskirjoituksia kirjoitetaan poikkeuksellisen epävarmuuden alla. Pian valkolakin päähänsä painavat nuoret miettivät tulevaisuutta; pääsykokeita ja koulutusta epävakauden ajassa. Luottavat tulevaisuuden unelmiin.

Me Porvoon kuntakohtaisessa vanhempainyhdistyksessä, POFFissa, haluamme elää mukana ylioppilaskeväässä - ja juhlistaa sitä yhdessä porvoolaisten ylioppilaiden ja heidän perheidensä kanssa. Haluamme juhlistaa sitä, miten tärkeän polun nuoret kulkevat ja miten merkittävä päivä on heille ja koko perheelle poikkeusoloista huolimatta.

Tämä aika tarvitsee uskoa tulevaan. Uskoa parempaan huomiseen. Siksi sinä, ylioppilas, voit osallistua arvontaan kertomalla, mitä ovat sinun tulevaisuuden unelmasi. Tulevaisuuden unelman voi lähettää (suomeksi ja ruotsiksi) sähköpostitse porvoonvanhemmat@gmail.com. Kerrothan samalla lukiosi Porvoossa.

Arvontaan on mahdollista osallistua keskiviikkoon 7.4.2021 saakka, jolloin ylioppilaskirjoitukset tämän kevään osalta päättyvät. Toimitamme neljälle voittajalle vielä saman viikon aikana ylioppilaslakin tilaukseen oikeuttavan koodin. Tulevaisuuden unelmista voidaan julkaista somessa tai muutoin nostoja, mutta siten, ettei kukaan tule tunnistetuksi.