Neste tukee kiusaamattomuutta kanssamme

15.12.2020

Neste Oil on mahdollistamassa yhteisöllisyyttä tukevaa, kiusaamattomuuden puolesta tekemäämme työtä Porvoon vanhempainyhdistyksessä. Porvoon vanhempainyhdistykset ry on yksi lahjoituksen saajista. 

“Yksi lastemme turvallisen tulevaisuuden tärkeimmistä osa-alueista on heidän hyvinvointinsa. Tämä vuosi on haastanut hyvinvointia koko yhteiskunnan sekä perheiden ja lasten osalta. Vapaaehtoistyöhön perustuvat seurat ja yhdistykset tarjoavat lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuksia, yhteisöllisyyttä ja onnistumisen tunteita. Haluamme olla aktiivisesti mukana tässä arvokkaassa työssä”, toteaa Nesteen Öljytuotteet-liiketoiminnan tuotantojohtaja Jori Sahlsten.

Porvoon vanhempainyhdistykset ry haluaa kantaa vastuuta siitä, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi koulussa mahdollisimman turvallinen ja hyvä olla. #Olettärkeä. #Duärviktig on teema, jonka haluamme ulottaa myös tähän.

Olemme toteuttamassa kaupunkitasoista projektia ja kuukausittaista vuosikelloa, jossa ilmiöön tartutaan monista eri näkökulmista. Koemme tärkeäksi, että koulukohtaiset vanhempainyhdistykset voivat liittyä mukaan omien koulujensa osalta, sillä tähän voidaan vaikuttaa vain yhdessä. Koteina, kouluina, vanhempainyhdistyksenä, kaupunkina. Lapsina ja nuorina.

Kiitos Neste, että olette mahdollistamassa tärkeää työtä kanssamme. Saamamme avustus tuo meille ensi vuoden toiminnan näkökulmasta mahdollisuuksia yhteisöllisyyden ja koulukiusaamisen vastaisen työn toteutukseen porvoolaisissa kouluissa ja koko kaupungissa.

https://www.kilpilahti.fi/14760-2/