Ajankohtaista

POFFin puheenjohtaja Marika Salomaa jatkokaudelle Suomen Vanhempainliiton johtokuntaan

Suomen Vanhempainliiton liittokokous on valinnut liiton johtokunnalle jäsenet kaudelle 2022–2023. POFFin puheenjohtaja Marika Salomaa jatkaa valinnan myötä johtokunnassa seuraavan kaksivuotiskauden.

Ketä haluat kiittää? Vem vill du tacka?

Ketä haluat kiittää? Kuka on ollut merkittävä tuki arjen sujuvuudessa tai kodin ja koulun yhteistyössä? Opettaja, joka on mahdollistanut turvallisen kouluvuoden alkamisen? Lapsen kaverin vanhempi,…

Koulutusjohdolle valtakunnallista tunnustusta

Porvoon kaupungin koulutusjohtajat Jari Kettunen ja Rikard Lindström ovat saaneet Suomen Vanhempainliiton myöntämän kunniakirjan tunnustuksena kodin ja koulun yhteistyön edistämisestä.

Lapset ja nuoret verkossa-koulutuskokonaisuus 23.9. ja 5.10.

Keskustellaanko teillä lapsen ja nuoren pelaamisen haitoista? Entä ruutuajan ja arjen tasapainosta? Miten netti tukee yhteisöllisyyttä – vai jättääkö se ulkopuolelle? Järjestämme yhdessä Huhtisen…

Read Hour 2021 - porvoolaisille kouluille lukuintoa ja pelejä

Tänä vuonna porvoolaiset koulut ovat saaneet Porvoon vanhempainyhdistyksen (POFF), kirjaston ja kaupungin lukuhankkeiden yhteisen haasteen osallistua Read Houriin. POFF arpoo lukutuntia viettävien koulujen kesken pelejä.

Kiusaamattomuuskävely Porvoossa 30.8.-5.9.2021 - haastamme Sinutkin!

Porvoon vanhempainyhdistykset ry on haastanut porvoolaiset koulut ja vanhempainyhdistykset kävelemään kiusaamattomuuden puolesta. Nyt haluamme haastaa myös juuri Sinut.

Päiväkoti- ja koulukuvaukset edullisesti ilman järjestelypalkkiota

Päiväkoti- ja koulukuvat Porvoossa alle 11 eurolla, tiesitkö? Olemme jo vuodesta 2015 kilpailuttaneet koulukuvauksen porvoolaisiin kouluihin.

Kiusaamattomuussopimukset kaikkiin kaupungin kouluihin

Kaikkiin porvoolaisiin suomen- ja ruotsinkielisiin ala- ja yläkouluihin on jaettu Porvoon vanhempainyhdistyksen teettämät luokkatasoisesti allekirjoitettavat kiusaamattomuussopimukset koulujen alkaessa 2021.

Vuoden yhteistyöntekijäksi Anita Korhonen

Porvoon vanhempainyhdistykset on palkinnut vuoden yhteistyöntekijänä koulunkäynninohjaaja Anita Korhosen Albert Edelfeltin koulusta. Kunniamaininnan saavat erityisopettaja Simon Wackström Eklöfska…

POFF mahdollistaa porvoolaisille kakkosille Paula Norosen vierailun

Olemme mahdollistamassa kaikille porvoolaisille kakkosille lastenkirjailija Paula Norosen kirjailijavierailun suomenkielisissä kouluissa. Kaveritaidoistakin kirjoittaneen Norosen vierailu tukee painopisteitämme yhteisöllisyyttä ja lukutaitoa.

Lukuvuotensa päättäviä juhlitaan kakuin ja kukin viime kevään tapaan

On aika juhlia yhdessä lukuvuotensa päättäviä lapsia ja nuoria kakuin ja kukin - osallistu arvontaan. Haluamme nähdä hyvän ja kiinnittää huomiota vahvuuksiin.

Kesälukukampanja kannustaa oppilaita kirjojen pariin

Porvoon alakouluissa ja esikouluryhmissä käynnistyy kesälukukampanja 2021, jota mekin olemme suunnittelemassa ja toteuttamassa. Kampanja kannustaa kaikkia oppilaita kirjojen ja lukemisen pariin myös…

Haemme vuoden kouluyhteisön yhteistyöntekijää

Haussa kouluyhteisön vuoden yhteistyöntekijä Porvoossa! Ehdota kollegaasi ja tule itsekin palkituksi.Onko juuri Sinun työkaverisi yhteistyön rakentaja sekä koulun sisällä että suhteessa koteihin?

POFFin uusi hallitus kiusaamattomuuden puolesta

Porvoon vanhempainyhdistykset ry Föräldraföreningar i Borgå rf (POFF) on valinnut uuden hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Marika Salomaa.

Tulevaisuuden unelmia kevään ylioppilailta

Meistä jokaisella on unelmia. Mitä sinun unelmasi ovat, tämän kevään ylioppilas? Kerro ja voita ylioppilaslakki. POFFissa haluamme elää mukana ylioppilaskeväässä - ja juhlistaa sitä yhdessä porvoolaisten ylioppilaiden ja heidän perheidensä kanssa.

Kaveritaitopolulla toisia huomioiden

Porvoon vanhempainyhdistykset ry ja Keskuskoulun vanhempainyhdistys toteuttavat yhteisen kaveritaitopolun Keskuskoulun tuntumaan ystävänpäiväviikolla maanantaista 8.2.2021 alkaen. Polulla on erilaisia…

Neste tukee kiusaamattomuutta kanssamme

Neste Oil on mahdollistamassa yhteisöllisyyttä tukevaa, kiusaamattomuuden puolesta tekemäämme työtä Porvoon vanhempainyhdistyksessä. Porvoon vanhempainyhdistykset ry on yksi lahjoituksen saajista.…

Kannetaan vastuu yhdessä #käytänmaskia

Haluamme kantaa vastuuta tästä poikkeuksellisesti ajasta, sanojen sijaan tekoina. Huolehtiaksemme itsestämme ja toisistamme, jaamme kasvomaskeja #Olettärkeä-painatuksella.

Joulukalenteri Muumien viisauksin

Vuoden pimein aika pohjoisella pallonpuoliskolla on käsillä. Siksi joulukuun alkaessa kokosimme muumimaisia ajatuksia pimeydestä selviämiseen kevään kirkkautta odotellessa. Käperryitpä sitten sohvan…

52 vanhempaintoiminnan muotoa Porvoossa

Porvoolaiset vanhemmat tekevät paljon hyvää työtä lastensa puolesta koti/koulu/päiväkotiyhteistyönä. Vuoden 2020 aikana julkaisemme 52 tapaa tehdä vanhempaintoimintaa meillä Porvoossa. Esimerkit…